Твиттер Адама
|
|
Yulichka0803 | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 02:13 | Сообщение # 46 |
Статус: 
| Smit, Хм.Хотя первое в принципе ничего.
------------------------------------------------------ Куда бы мы ни пошли, мы ищем солнце...
|
|
| |
Olenka | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 02:29 | Сообщение # 47 |
Статус: 
| НУУУУУУУ,каждый старался как мог)) но если чесно, я ожидала не много большего креатива,извените,может кто то пошчитает меня строгой P.S.а "девченка" с второго видео умничка
|
|
| |
lambertik | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 14:47 | Сообщение # 48 |
Статус: 
| це той малюнок який я Адаму послала,.В тему,(я не знала про атрибути Ріанни),-в мене на малюнку кобра присутня,і в Ріанни...Співпало?
Добавлено (11 Сентябрь 2012, 12:47) --------------------------------------------- Smit, я не розумію..той твіт прийшов мені..(я думала це про малюнок... Ріанна дійсно класна,не дивно,що Адамці подобається))
We'll live on forever It's no surprise Oh my Ra
Сообщение отредактировал lambertik - Вторник, 11 Сентября 2012, 15:35 |
|
| |
yongonzalez | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 14:56 | Сообщение # 49 |
Статус: 
| lambertik, зайка, это ты нарисовала Адама а-ля Египет?
|
|
| |
lambertik | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 15:31 | Сообщение # 50 |
Статус: 
| yongonzalez, так,давно,рік тому Знаю,він не потемі,але я про твіт не знаю,.Слова підкріпила малюнком,Адам про виступ Ріанни написав,я ж думала до малюнку((...він його й не дивився!
|
|
| |
yongonzalez | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 16:22 | Сообщение # 51 |
Статус: 
| lambertik, ого здорово!!!!!!!!! класс!!!! ты большая умница!!! я тоже хочу так рисовать!!
|
|
| |
lambertik | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 17:49 | Сообщение # 52 |
Статус: 
| yongonzalez, ))Можна,якщо сильне буде бажання,як от Сміт,Ти малюєш?
|
|
| |
Smit | Дата: Вторник, 11 Сентября 2012, 18:45 | Сообщение # 53 |
Статус: 
| lambertik, так це він відповів про виступ Ріанни. Там ще два попередніх твітта також звязані з цим. Щоб ти більше не хвилювалася в твіттері та й у самого Адама такий порядок дій: якщо тобі він або хто инший відповість на твій твітт - завжди система буде упоминать твоє імя! Це виглядало б так:
@adamlambert This is my drawing.pic/49/rnvf/ love you
@lambertikPharaoh! This is u r picture? Great job. Oh Thank U:)
о вторых, если тебе отвечают, ретвиттят или берут в "избранное" ты обязательно увидишь от кого это в "отклики" и "упоимннания" на твоей страничке.
Пробуй и пиши ему еще - если он ответит это будет очень круто.
|
|
| |
yongonzalez | Дата: Среда, 12 Сентября 2012, 16:24 | Сообщение # 54 |
Статус: 
| lambertik, я не совсем наверное тебя правильно поняла((( я вообще не рисую не умею(((((( а рисунок Смит, я видела))) очень здорово!!!!
|
|
| |
lambertik | Дата: Четверг, 13 Сентября 2012, 17:37 | Сообщение # 55 |
Статус: 
| Smit, дякую))я вперше з таким стикаюсь,вибачайте що "переполох"створила(( Sorry yongonzalez, ти кажеш,що теж так хочеш малювати,але не вмієш.Пробувала,що так говориш?Але в тебе я впевнена є інші таланти,відкрийся)!не всі ж малюють.. Нічого не бійся,і все в тебе вийде!Добавлено (13 Сентябрь 2012, 15:30) --------------------------------------------- як мій файл видалити?,підкажіть будь ласка(бо немає знизу /цитата/изменить/удалить/..??? Добавлено (13 Сентябрь 2012, 15:37) --------------------------------------------- ой,що то Адамка "прилип"до мене як воно так?,я ж не прикріпляла картинки?
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятница, 14 Сентября 2012, 19:02 | Сообщение # 56 |
Статус: 
| ВОТ ЕЩЕ ВИДИО НА КОНКУРС АДАМА
http://youtu.be/-wNNjRr2Cg0Добавлено (14 Сентябрь 2012, 15:16) --------------------------------------------- еще одно http://youtu.be/zrPF7HTX7Ko?hd=1 Добавлено (14 Сентябрь 2012, 17:02) --------------------------------------------- МНЕ НРАВИТСА,ЧТО ФАНЫ АДАМА НЕ ИМЕЮТ ОГРАНИЧЕНИЯ В ВОЗРОСТЕ)))))
http://youtu.be/MCyArODpCqg
|
|
| |
lambertik | Дата: Пятница, 14 Сентября 2012, 21:36 | Сообщение # 57 |
Статус: 
| Olenka, Привіт))жаль,що не можу щось таке зробити ,мережа слабка щоб передавати відео..Добре,що люди вміють і хочуть щось робити, ,бо люблять Адама! Olenka, Olenka,я з тобою про вік і різні обмеження-згідна.Просто до наших громадян,це ще не дійшло,що вік-то тільки в паспорті,а в душі! а фотки на конкурс то на сьогодні,бо в твіті Адамки пише що до 14))пятниці..
|
|
| |
Ariska | Дата: Суббота, 15 Сентября 2012, 00:21 | Сообщение # 58 |
Статус: 
| Smit, ну наскільки я зрозуіла з Адаових твітів, то він просто хотів щоб фани зробили якісь свої креативні відео на новий сингл, але нічого спільного із новим кліпом вони не будуть мати))
|
|
| |
Yulichka0803 | Дата: Суббота, 15 Сентября 2012, 00:24 | Сообщение # 59 |
Статус: 
| Ariska, Хочеться підтримати гламбертів звичайно,але нажаль більшість того,що ми сьогодні бачили просто смішні.В хорошому смислі,але хотілося чогось дійсно цікавенького побачити.
------------------------------------------------------ Куда бы мы ни пошли, мы ищем солнце...
|
|
| |
Ariska | Дата: Суббота, 15 Сентября 2012, 00:26 | Сообщение # 60 |
Статус: 
| Yulichka0803, ой та на 100% згідна)я передивилась пару і була розчароввана.єдине відео яке сподобалось там де дівчина акробатка)ото справді вже щось)
|
|
| |