|
Рисуем Адама
|
|
| Smit | Дата: Вторник, 27 Декабря 2011, 02:16 | Сообщение # 1 |
Статус: 
| В этой, весьма обширной, теме Вы можете выкладывать все свои бесценные творения на которых изображен наш любимый Адам. И конечно же рисуночки членов его группы, друзей, родных. Оставляйте небольшое описание к рисункам, расскажите что вдохновило Вас на этот рисунок. Делитесь эмоциями - будьте открыты. Мы очень ждем Ваши рисунки Оставляем комментарии.
|
| |
| |
| Smit | Дата: Суббота, 23 Марта 2013, 03:57 | Сообщение # 466 |
Статус: 
| Svetulik, ой а почему Оленка не делится своей радостью!!! Оленка с тебя отчет)!! как пердала это чудо?
Ой нашала))) но Адам так не одевался на эти дни эт давняя фотка
|
| |
| |
| Oksssana | Дата: Понедельник, 25 Марта 2013, 04:16 | Сообщение # 467 |
Статус: 
| Smit, твій Адам як завжди прекрасний, чуттєвий і пристрасний. Я скажу одним словом - просто шедевр. Твої малюнки назавжди підкорили моє серце.
Добавлено (25 Март 2013, 02:16) ---------------------------------------------
Сообщение отредактировал Oksssana - Понедельник, 25 Марта 2013, 04:16 |
| |
| |
| lambertik | Дата: Вторник, 26 Марта 2013, 15:02 | Сообщение # 468 |
Статус: 
| Smit,Рада дуже за тебе! Все так.Це правда.Мрія здійснилась.Мені допомогли передати портрети для Адама і Томмі .Бо особисто не вийшло,через виставку.А ця фото,це задум моєї мрії- зроблене ще 21.12.2012 року! Мрія матеріалізувалась.) Кейша,бек-вокалістка Адама на днях підтвердила,що мої картини Адам і Томмі отримали! Добрі люди ще не перевелись) і я їм дуже вдячна за допомогу! Я була в Києві,чому мені ніхто не повідомили що будете з Адамом мати зустріч? Чи це секретно так?..соррі) Те,що я цю фоточку поставила на аву собі, -то це не обман.Головне що А і Т отримали свої улюблені портрети,) захочуть сфотографуються,ні -то ні. Мрія здійснилась.В кожного своя. Бажаю усім здійснення ваших мрій!  Добавлено (26 Март 2013, 13:02) --------------------------------------------- Oksssana, Супер! А ти була на концерті? щось подарувала можливо,Адаму,Томмі,Ешлі?
We'll live on forever It's no surprise Oh my Ra
|
| |
| |
| Smit | Дата: Среда, 27 Марта 2013, 04:55 | Сообщение # 469 |
Статус: 
| lambertik, Отак!! це найчудовіші новини. на відміну від тебе я не знаю про долю свого малюнка. чи прийняв Адам його, чи сподобався або чи бачив він його взагалі. Може колись ще взнаю про це. Хоча судячи з останніх подій цього часу - ти чергова з моїх друзів хто отримав те про що так мріяли.
|
| |
| |
| Svetulik | Дата: Суббота, 30 Марта 2013, 19:46 | Сообщение # 470 |
Статус: 
| lambertik, Оленка,ты выложи пожалуста фото картин,которые ты именно передала Адаму и Томми,мы все должны знать их на случай если где-нибудь всплывёт фото Адама с твоей картиной,или Томми со своей))ОК?
|
| |
| |
| Oksssana | Дата: Воскресенье, 31 Марта 2013, 02:12 | Сообщение # 471 |
Статус: 
|
|
| |
| |
| Smit | Дата: Воскресенье, 31 Марта 2013, 03:04 | Сообщение # 472 |
Статус: 
| Oksssana, У тебя с каждым разом все совершенне работы! Я засматриваюсь каждой черточкой потому что они точны и правильны. но главное работа "живая"
|
| |
| |
| lambertik | Дата: Воскресенье, 31 Марта 2013, 17:57 | Сообщение # 473 |
Статус: 
| Oksssana, Супер!!! Smit, Алла,то не особисто передавала Адаму?! Як так? Кому ти довірила свою роботу?..Мої картини передавала дівчина яка теж виграла міт з Адамом,а тоді через представників від "Премєри".Тобі хто допоміг на міт потрапити?Алла,ти ж мала таку можливість! Адамау особисто подарувати!Чому цього не сталось??
|
| |
| |
| Smit | Дата: Воскресенье, 31 Марта 2013, 18:16 | Сообщение # 474 |
Статус: 
| lambertik, у мене таж історія. До нас вийшла представник від "Премєри" вонаж позбирала всі подаруночки та занесла йому. До того ж на наших очах вона збирала подарунки що передавали інші. Ми бачили як твої картини понесли туди ж. Тому я спокійна за це. Та попри те що ми всі хотіли та планували йому в руки передати подарунки. нам сказали строго та конкретно - Давайте ми зараз йому передамо самі. або нічого не вийде.
|
| |
| |
| Oksssana | Дата: Вторник, 02 Апреля 2013, 23:03 | Сообщение # 475 |
Статус: 
| [b]Smit, lambertik[/b], Я рада за вас дівчата!!!А ще з упевненістю хочу сказати, що на Україні серед гламбертів-художників вам нема рівних.Рано чи пізно Адам оцінить ваші старання.Можливо в мене не все так склалося, як би я того хотіла...Але одна відома фраза завжди допомагає мені знайти душевну рівновагу(тільки я її трохи змінила) "Потрібно любити не себе в Адамі, а Адама в собі!"
|
| |
| |
| Thorn | Дата: Вторник, 02 Апреля 2013, 23:13 | Сообщение # 476 |
Статус: 
| Моя первая работа в формате А-3. Я поняла, размер имеет значение.
радикал
|
| |
| |
| Svetulik | Дата: Среда, 03 Апреля 2013, 00:06 | Сообщение # 477 |
Статус: 
| Thorn, ты такая молоденькая и с таким огромным талантом!Ты молодец!Твои работы изумительны!Девчёнки,lambertik, Smit, Oksssana, Thorn,ваши творения вдохновляют...
|
| |
| |
| Smit | Дата: Среда, 03 Апреля 2013, 00:36 | Сообщение # 478 |
Статус: 
| Oksssana, Да именно Что Адама в себе, свой центр Вселенной, а не себя в Адаме - потому что это звучит эгоистично. Каждый рисунок - это плод твоего отношения к кому-то, твои определенные эмоции и чувства, которые выливаешь на бездушную плоскость чтоб она "ожила" Thorn, ты права, если поняла, что размер таки имеет значение))) Рисунок очень красивый и мастерский - пробуй на А2 - ты войдешь во вкус, и там еще больше реальности момента. Svetulik, огромное спасибо))
|
| |
| |
| lambertik | Дата: Воскресенье, 07 Апреля 2013, 21:25 | Сообщение # 479 |
Статус: 
| Thorn, Супер!!!
|
| |
| |
| Oksssana | Дата: Понедельник, 15 Апреля 2013, 00:34 | Сообщение # 480 |
Статус: